Transformational Quick Scans

U wilt met uw organisatie meerwaarde halen uit data en deze inzichten strategisch inzetten. U loopt echter tegen uitdagingen aan op het gebied van marketing kennis/capaciteit of IT applicaties, processen en systemen.

Onze transformational quick scan analyseert de huidige situatie en brengt kansen en uitdagingen voor uw organisatie in kaart. Hiermee krijgt u inzicht hoe u data effectiever kunt vergaren, verrijken, analyseren en vertalen naar effectieve programma’s.

Interim Management

Voor transitie management binnen uw organisatie, bieden wij interim management ondersteuning.

Onze interim managers zijn ervaren op het gebied van IT, vendor selection trajecten, data gedreven marketing trajecten en tijdelijk aansturen van teams op het snijvlak van IT en marketing.

Smart CRM Execution Services

Organisaties die het gehele smart CRM proces beheersen, zullen met klanten een relevantere dialoog kunnen ontwikkelen. Belangrijker nog, dit levert een positieve bijdrage aan uw bedrijfsresultaat. CustomerBeats helpt u om uw smart CRM proces te ontwikkelen en te onderhouden. Dit doen wij door de belangrijkste fases van een smart CRM proces met u te doorlopen, te koppelen en continue te verbeteren.


 • 1. Plan

  Activiteitenplan voor het behalen van de doelstellingen: acquisitie, conversie en retentie;

 • 2. Analyse en Insights

  Verzamelen van gegevens voor het definiëren van doelgroepen en bepalen hoe deze groepen het beste bijdragen aan het behalen van de doelstellingen;

 • 3. Programma ontwikkeling

  Het uitwerken van de doelgroep doelstellingen in boodschappen en concrete communicatie uitingen;

 • 4. Selectie

  Het selecteren en vastleggen van de doelgroepen van de campagnes, rekening houdend met testgroepen, effecten van eerdere uitingen en business rules;

 • 5. Executie

  Verzenden van de uitingen over de kanalen, combineren van boodschap en doelgroep

 • 5. Rapportage

  Verzamelen van de effecten van de uitingen en rapportage hiervan. Met ons analytics dashboard krijgt u gedetailleerd inzicht in de performance van uw programma’s.

Detachering

Heeft u tijdelijk extra capaciteit of ondersteuning nodig voor een van de functies binnen uw CRM proces?

Wij zorgen voor de juiste kennis en kunde op de door u in te vullen posities

Ons uitgebreide netwerk van ervaren database developers, data analisten, database marketeers, CRM programma managers, email marketeers, BI en IT specialisten, maakt dit mogelijk .